Τι σας προσφέρουμε

Ανυψώσεις με γερανό

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο με απόλυτη επιτυχία στον τομέα της ασφαλούς ανύψωσης, μεταφοράς και εκφόρτωσης βαρέων φορτίων.

Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες βασιζόμενη στην εμπειρία μας, στην τεχνογνωσία μας και στο σύγχρονο ιδιόκτητο εξοπλισμό μας.

Διαθέτουμε ιδιόκτητους γερανούς διαφόρων τύπων, (τηλεσκοπικούς μέχρι 60 τόνους, κλαρκ 5 τόνων) που εγγυώνται την ασφαλή ανύψωση.

Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε πολύπλοκες ανυψώσεις με απόλυτη ασφάλεια, σε απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας με την παροχή ανταγωνιστικών τιμών δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης.

Ανυψώσεις με γερανό

Μεταφορές με γερανό

Η εταιρεία ασχολείται κυρίως με τις ειδικές μεταφορές και λόγω της πολυετούς εμπειρίας μας είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε λύσεις ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη και ασφαλή μεταφορά.

Αναλαμβάνουμε τη μεταφορά, φόρτωση και τοποθέτηση οποιουδήποτε μηχανήματος η βαρέως αντικειμένου.

Διαθέτουμε επικαθίμενο όχημα με παπαγάλο μέχρι 40 τονόμετρα που εγγυώνται την ασφαλή μεταφορά και εκφόρτωση.

Ο μεταφορικός εξοπλισμός επανδρώνεται με το πιο ειδικευμένο προσωπικό ώστε οι μεταφορές να γίνονται με απόλυτη ασφάλεια.

Μεταφορές με γερανό

Συντήρηση Ανεμογεννητριών

Αναλαμβάνουμε, σε συνεργασία με τους δικούς σας εξειδικευμένους τεχνικούς την ασφαλή συντήρηση ανεμογεννητριών με εφαρμόσιμες και οικονομικά αποδοτικές λύσεις.

Συντήρηση Ανεμογεννητριών

Εργασίες με κλάρκ

Αναλαμβάνουμε:

  • Φόρτωση / Εκφόρτωση, π.χ. μεγάλων μηχανημάτων
  • Εργασίες σε αεροδρόμια ή και λιμάνια
Μεταφορά με κλάρκ